Haber

Taha Duymaz’ın Depremde Ölümünün Ardından CZN Burak’tan Yürek burkan Paylaşım Geldi

Binlerce insanımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş Depreminde kaybettiğimiz isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz oldu. Küçük yaşta kardeşleriyle birlikte hayatını kaybeden Taha’nın ardından birçok ünlü isim paylaşımda bulundu.

Taha enkaz altındayken onu ve ailesini kurtarmak için elinden geleni yapan CZN Burak, Taha ile ilgili yaptığı paylaşımla hepimizi duygulandırdı…

Nasıl toparlanacağız bilmiyorum… Kahramanmaraş depremi büyük bir yıkıma neden oldu ve binlerce insanımızı kaybettik. Binlerce insanımız ya evsiz kaldı ya da enkaz altında kaldı.

Bu yıkıcı şokta kaybettiğimiz isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz oldu. Taha Duymaz, kardeşleriyle birlikte teyzesinin evinde depreme yakalandı.

Hakkında inanılmaz komplo teorileri üretilen Taha’nın cansız bedeni, depremin 12. gününde enkazdan çıkarıldı. Taha’nın ablası Melek ve Umut’un da hayatını kaybettiğini öğrendik.

Taha’nın ailesinin ilk günlerdeki yardım çağrıları CZN Burak tarafından geri çevrilmedi ve CZN Burak ilk günden beri ailenin hep yanında oldu.

Özellikle CZN Burak Taha enkazdan ayrılmadı, gece gündüz arama kurtarma ekipleriyle enkazın yanında durdu.

Taha Duymaz ve kardeşlerinin vefatını Instagram hesabından duyuran CZN Burak, Taha ile ilgili içimizi acıtan bir paylaşım yaptı.

CZN Burak, “Keşke herkesin seni ne kadar sevdiğini görebilsen kardeşim” diyerek hepimizi hüzünle baş başa bıraktı.

CZN, Burak Taha’yı “Canım kardeşim mekanın cennet olsun güzel yürekli kardeşim” sözleriyle uğurladı.

Ve geriye sadece Taha’nın kardeşine ve ailesine destek olduğu bu fotoğraflar kaldı…

Ah Taha, bizi gerçekten üzdün…

Işıklar içinde uyu!

habertaslicay.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu